Solicitare oferta

Pasi de urmat

Daca doriti un pret exact pentru serviciile de SSM si PSI oferite de noi, sau pentru pachete care sa includa serviciile oferite de colaboratorii nostri, va punem la dispozitie 3 variante simple din care puteti alege:

Telefon – Solicitati oferta de servicii telefonic.
Formularul online – Solicitati oferta completand formularul online.
E-mail - Solicitati oferta prin e-mail.
 

Pasi de urmat pentru a beneficia de serviciile Meraki Consulting

 1. Dumneavoastra solicitati o oferta pentru serviciile dorite
  Dupa ce ati ales metoda de contact dintre cele 3 expuse mai sus, veti primi prin e-mail o oferta personalizata pentru nevoile specifice ale firmei, in cel mai scurt timp posibil. Pentru a primi oferta, avem nevoie de urmatoarele informatii:
  • numele societatii
  • domeniul de activitate
  • numarul de salariati
  • date de contact (e-mail/telefon)
  • numele persoanei de contact
  Daca sunteti de acord cu oferta primita de la noi, pentru a trece la pasul doi trebui doar sa ne dati OK-ul dumneavoastra. Este chiar atat de simplu!
 2. Noi colectam informatiile necesare
  Am ajuns la pasul in care avem nevoie de date suplimentare pentru a intocmi documentatia necesara. Si anume:
  • copie dupa certificatul de inmatriculare din care sa reiasa codul CAEN de activitate
  • certificatul constatator in baza legii 359/2004
  • copie dupa cartea de identitate a reprezentantului legal
  • copii dupa cartile de identitate ale angajatilor
  • functiile, normele de lucru si obiectul de activitate al angajatilor (contract de munca / fisa postului)
  • descrierea exacta a activitatilor desfasurate
  In cazul in care firma dumneavoastra desfasoara activitati exceptionale, care presupun utilizarea de utilaje complexe sau lucru in mediu de lucru toxic, etc, este necesara programarea unei vizite a unui reprezentant Meraki Consulting. Acesta va inspecta spatiul si mediul de lucru pentru a putea elabora planul de interventie si evacuare. In urma acestor evaluari se trece la evaluarea riscurilor specifice de la locul de munca impreuna cu solutiile de preventie a acidentelor urmate de elaborarea unor tematici pentru instruirea angajatilor.
 3. Intocmim documentatia necesara
  Dupa colectarea tuturor datelor necesare de la punctul anterior, un reprezentant Meraki Consulting va intocmi documentatia necesara pentru serviciul solicitat.
 4. Predarea documentatiei
  Acum ca documentatia este intocmita, un reprezentant Meraki Consulting va va contacta pentru a stabili o intalnire cu dumneavoastra pentru a intra in posesia documentatiei si a planului de interventie PSI. Acesta este momentul in care vom semna contractul de prestari servicii intre parti cu emiterea facturii si a chitantei fiscale.
 5. Consultanta SSM & PSI si instruirile periodice
  O data efectuat instructajul introductiv general si la locul de munca, periodic urmeaza sa se efectueze instruirile periodice si consultanta periodica in domeniul securitatii si sanatatii in munca si situatiilor de urgenta. Procedura este la fel de simpla ca si in pasii de anteriori. Veti fi contactat telefonic de un reprezentant de-al nostru pentru a stabili o data si ora exacta pentru instruirile periodice, a caror documentatie va fi livrata conform intelegerii. Factura si chitanta aferente instructajelor periodice vor fi emise de catre reprezentantul Meraki Consulting si inmanate la aceste vizite periodice, de comun acord prealabil cu beneficiaru. De obicei aceste insturiri periodice elaborate pe baza tematicilor elaborate in dosar se fac intre 1 luna si 3 luni, dar nu la intervale mai mari de 6 luni. De asemenea orice intrebare si nelamurire care o aveti indiferent de ora si de zi puteti sa ne contactati pentru a va oferii consultanta personalizata 365 de zile/an - 24h/zi.

Alte informatii

Pentru orice fel de intrebari legate de pretul sau o oferta personalizata pentru serviciile noastre de SSM (Protectia Muncii) si PSI (Situatii de Urgenta), nu ezitati sa ne contactati prin e-mail sau la telefon. Va asiguram ca veti primi un raspuns la intrebarile dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

Selecteaza domeniul

Solicita o oferta

Copyright © Meraki Consulting 2018. Webdesign by Softimpera.