Instruire periodica SSM

Ce este?
Dupa cum ii spune si numele, instruirea periodica SSM se face tuturor angajatilor la intervale regulate de timp si are drept scop reimprospatarea si actualizarea cunostintelor in domeniul securitatii si sanatatii in munca a acestora. Instruirea in domeniul securitatii si sanatatii in munca este necesara pentru fiecare angajat sau lucrator din societatea dumneavoastra. Bine de stiut despre instruirea periodica SSM este faptul ca ea se realizeaza strict pe cheltuiala firmei si nu a angajatului.
Mai mult, aceasta trebuie sa fie facuta in timpul programului normal de lucru, fie in interiorul ori in afara intreprinderii sau unitatii.
Cu Meraki Consulting, instruirea periodica SSM este un proces simplu, eficient si adaptat pentru nevoile dumneavoastra. Cu noi, angajatii dumneavoastra vor fi instructati prin informatii si sarcini de lucru relevante pentru specificul locului de munca al fiecaruia in parte.
Fiecare instructie SSM efectuata de noi, fie initiala, specifica sau periodica a angajatului, este consemnata in fisa de instruire individuala de care dispune orice angajat.

Cand este nevoie de instruire periodica SSM?

  • La intervale periodice de timp, pentru reactualizarea cunostintelor angajatilor cu privire la normele SSM.
  • In momente cheie precum precum: la angajare, la schimbarea locului de munca sau transfer, pentru ca noul angajat sa dispuna de informatiile necesare securitatii si sigurantei in munca .
  • La introducerea de echipamente noi sau la modificarea echipamentului existent ori la introducerea de noi tehnologii sau proceduri de lucru .
  • In cazuri speciale cand este nevoie de executarea unor lucrari mai aparte.

Etapele instruirii SSM

Instruirea in domeniul securitatii si sanatatii cuprinde mai multe faze, fiecare la fel de importanta pentru angajatii dumneavoastra.
Acestea sunt:
  • Instruirea introductiva sau generala;
  • Instruirea specifica la locul de munca;
  • Instruirea periodica SSM  
 

Avantaje pentru firma dumneavoastra

  • Sunteti siguri de faptul ca fiecare angajat stie care sunt situatiile de risc pentru postul sau de lucru si in acelasi timp si cum trebuie sa se protejeze si sa previna accidentele de munca
  • Respectarea normelor legale privind sanatatea si securitatea in munca, prevenind orice fel de sanctiuni de neconformitate
  • Va asigurati de sanatatea si securitatea fiecarui angajat in parte
 

Solicita oferta

Scopul nostru este sa va oferim servicii SSM si PSI de cea mai buna calitate, dar in acelasi timp cat mai complete.

Copyright © Meraki Consulting 2018. Webdesign by Softimpera.