Cercetare accidente de munca

Ce este?
Conform legislatiei, accidentul de munca este definit ca “vatamarea violenta a organismului, precum si intoxicatia acuta profesionala, care au loc in timpul procesului de munca sau in indeplinirea indatoririlor de serviciu si care provoaca incapacitate temporara de munca -“itm”- de cel putin trei zile calendaristice, invaliditate sau deces” (Art. 5, lit.g din Legea nr. 319/2006.) In cazul evenimentelor care au produs incapacitate temporara de munca, legea prevede ca cercetarea evenimentelor este obligatorie si se efectueaza de catre angajator, conform Art. 29 din aceeasi lege.
Stim cat de important este sprijinul de care aveti nevoie in cazul accidentelor nedorite la locul de munca, asa ca echipa Meraki Consulting va ofera sustinere totala prin serviciul complet de cercetare accidente de munca, prin investigarea accidentului de munca si elaborarea documentatiei necesare. Echipa Meraki Consulting va pune la dispozitie personal calificat si experimentat in cercetarea accidentelor de munca, dovada fiind numeroasele solicitari la care am raspuns prompt si cu profesionalism.
In cazul unor astfel de evenimente, puteti apela cu incredere la serviciile noastre de cercetare a accidentelor de munca.

Ce cuprinde?

Procedura de cercetare cuprinde examinarea desfasurarii evenimentului si presupune:
  • Deplasarea specialistilor nostri la locul producerii evenimentului
  • Interogarea victimelor si a martorilor
  • Realizarea unui set de fotografii
  • Intocmirea dosarului de cercetare a accidentului de munca in maximum 10 zile de la producerea evenimentului
  • Depunerea dosarului la Inspectoratul Teritorial de Munca in maxim 5 zile de la finalizarea acestuia
  • Colaborarea cu autoritatile abilitate
 

Avantaje pentru firma dumneavoastra

  • Evitarea pedepselor sau amenzilor cu nerespectarea normelor legale care vorbesc despre obligativitatea cercetarii accidentelor de munca de catre angajator
  • Solutionarea rapida a oricaror evenimente neplacute care implica accidentele la locul de munca
  • Siguranta ca respectati demersurile legale cu cercetarea accidentelor de munca in ceea ce priveste instiintarea autoritatile abilitate
 

Solicita oferta

Scopul nostru este sa va oferim servicii SSM si PSI de cea mai buna calitate, dar in acelasi timp cat mai complete.

Copyright © Meraki Consulting 2018. Webdesign by Softimpera.