Servicii de Audit SSM

Ce este?
Activitatea de securitate si sanatate in munca este complexa si trebuie sa fie in conformitate cu prevederile legislative in vigoare si anume Legea 319/2006 si normele metodologice de aplicare a prevederilor legii securitatii si sanatatii in munca nr. 1425/2006.
Auditul SSM facut de noi include toate aspectele referitoare la implementarea acestor prevederi legale. Meraki Consulting va ofera servicii profesionale si complete de audit in domeniul securitatii si sanatatii in munca. Auditul pentru securitate si sanatate in munca sau audit SSM este serviciul pe care noi vi-l oferim pentru un sistem de management integru, flexibil si eficient pentru securitatea muncii.

Stiati ca?

Respectarea cerintelor privind normele de securitate si sanatate in munca intra in responsabilitatea angajatorului, care trebuie sa stabileasca impreuna cu specialistii SSM care sunt solutiile si masurile de prevenire si protectie specifice care sa indeplineasca aceste cerinte prevazute in lege?
 

Avantaje pentru firma dumneavoastra

  • Serviciile noastre din domeniul securitatii si sanatatii in munca se aliniaza cerintelor societatii dumneavoastra in vederea mentinerii unor standarde inalte
  • Prin serviciul de audit SSM sunteti protejati atat dumneavoastra cat si angajatii in activitatea curenta a intreprinderii
  • Auditul SSM este util in prevenirea accidentelor de munca si astfel reducerea costurilor dumneavoastra
 

Solicita oferta

Scopul nostru este sa va oferim servicii SSM si PSI de cea mai buna calitate, dar in acelasi timp cat mai complete.

Copyright © Meraki Consulting 2018. Webdesign by Softimpera.