Servicii recuperare TVA

Ce este?
Societatile platitoare de TVA au dreptul de a solicita deducerea TVA platite pentru pentru o serie de tranzactii economice efectuate in scopuri ce deservesc activitatea economica a firmei. Pentru asta noi va oferim serviciul de recuperate TVA intern cat si extern.
Serviciul de recuperate TVA se adreseaza in special companiilor de transport pentru restituirea TVA-ului extern insa si companiilor din alte domenii de activitate, care au de recuperat TVA intern.
Recuperarea TVA extern include: TVA platit pentru alimentare cu combustibil, TVA pentru taxe de drum, costurile de feribot, cheltuieli de cazare si costurile de intretinere si reparatii ale autovehiculelor. Potrivit art. 70 alin. (1) din Ordonanta Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedura fiscala, restituirea TVA-ului se efectueaza in termen de 45 de zile de la data depunerii cererii.
Ati intuit bine faptul ca obtinerea deciziei de restituire a sumelor solicitate aferente TVA presupune un protocol standard destul de lung. Incredintati-ne noua aceasta sarcina, pentru a va putea putea concentra pe lucrurile care conteaza cu adevarat pentru firma dumneavoastra.
Partenerii si colaboratorii nostrii se ocupa de toate formalitatile necesare pentru recuperarea TVA extern pentru firmele de transport cat si a TVA extern pentru orice tip de firma. Fara stres, fara batai de cap!

Ce cuprinde?

  • Depunerea cererii de rambursare TVA
  • Pregatirea si depunerea documentatiei necesare la organele fiscale competente
  • Perioada de asteptare, care este intre 14 si 120 de zile, in functie de reglementarile fiscale din tara respective
 

Avantaje pentru firma dumneavoastra

  • Facem tot posibilul ca banii sa va intre cat mai repede in cont
  • Monitorizam indeaproape cererile cat si intreg procesul de recuperate TVA intern si extern
  • Va oferim sprijin si consultanta in mai multe limbi
  • Avem o echipa de specialistii cu cunostinte aprofundate privind reglementarile fiscale din tarile vizate, care sunt in contact direct cu autoritatile locale
  • Ne asiguram sa va oferim cele mai bune servicii de recuperare TVA, cu atentie catre client, promptitudine si maxim de profesionalism
 

Solicita oferta

Scopul nostru este sa va oferim servicii SSM si PSI de cea mai buna calitate, dar in acelasi timp cat mai complete.

Copyright © Meraki Consulting 2018. Webdesign by Softimpera.