Prevenirea si stingerea incendiilor

Meraki Consulting va ofera servicii complete de securitate si sanatate in munca care includ atat protectia muncii cat si consultanta in prevenirea si stingerea incendiilor sau PSI. Aceasta presupune elaborarea unui plan de organizare in caz de incendii, care include instruirea angajatilor dar si necesarul tehnic si evaluarea situatiilor de risc specifice.
Va invitam sa vedeti ce cuprinde fiecare serviciu din domeniul Situatiilor de Urgenta (Prevenirea si Stingerea Incendiilor) cu toate subpunctele si beneficiile care le putem oferii firmei dumneavoastra :

Beneficiile respectarii normelor PSI

Dincolo de respectarea legilor in vigoare cu privire la PSI, organizarea pentru prevenirea si stingerea incendiilor inseamna si o gestionare atenta a resurselor din firma, umane si materiale. Acest lucru duce la minimizarea riscului de incendiu si astfel a pagubelor pe care le-ati putea suferi intr-o astfel de situatie.
Pe scurt, instruirea PSI la zi inseamna reducerea riscurilor si concomitent a pierderilor pe care le puteti avea. Un alt avantaj pe care il aveti odata cu organizarea PSI este o mai buna siguranta a persoanelor pe care le aveti in subordine, a angajatilor, aceasta fiind una dintre responsabilitatile oricarui manager.
Angajatii vor fi instruiti in situatii de pericol iminent, iar dumneavoastra puteti sta linistit ca totul este sub control. Importanta si rolul instructiei PSI este de necontestat, mai ales pentru ca vorbim de siguranta celor mai importante resurse din firma, si anume resursa umana.
In ceea ce priveste nerespectarea normelor PSI veti putea observa mai jos.

Riscurile nerespectarii normelor PSI

In primul rand vorbim despre a fi in legalitate cu normele legale care cu privire la apararea impotriva incendiilor. Conform legii nr. 307/2006, „Apararea impotriva incendiilor constituie o activitate de interes public, national, cu caracter permanent, la care sunt obligate sa participe, in conditiile prezentei legi, autoritatile administratiei publice centrale si locale, precum si toate persoanele fizice si juridice aflate pe teritoriul Romaniei.” Nerespectarea acestor reglementari normative atrage dupa sine amenzi iar in cazul unui accident de munca, acest lucru constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoarea.
Mai apoi vorbim despre siguranta dumneavoastra, a angajatilor dumneavoastra si a tuturor bunurilor din firma. Pentru noi siguranta este pe primul loc, de aceea dorim sa va oferim cele mai bune servicii de PSI in Cluj-Napoca (Cluj), Slatina (Olt) si imprejurimi.
Nu in ultimul rand, vorbim despre asumarea unor riscuri prea mari pentru solutiile prompte si sigure pe care vi le putem oferi noi, echipa Meraki Consulting. Daca ar fi sa puneti in balanta riscurile pe care vi le asumati si investitia intr-un serviciu de consultanta PSI, veti vedea ca cea din urma este solutia mult mai buna.
Pentru a afla o cotatie de pret a serviciului nostru de consultanta PSI, va rugam sa accesati pagina „Solicitare oferta”, sa completati formularul, dupa care veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.

Copyright © Meraki Consulting 2018. Webdesign by Softimpera.