Despre noi

Va salut!

Meraki Consulting este o echipa dedicata de specialisti in domeniul protectiei muncii si situatiilor de urgenta din Cluj-Napoca si Slatina care va garanteaza servicii pe tot teritoriul Romaniei.
Pentru noi calitatea serviciilor este pe primul loc, astfel ca venim in intampinarea dumneavoastra cu un pachet complet de servicii de securitate si sanatate in munca cat si de prevenirea si stingerea incendiilor, de care aveti nevoie. 
Mai mult, pe langa serviciile de protectia muncii si situatii de urgenta oferite de noi, colaboram si avem parteneriate cu specialisti care va garanteza servicii financiar contabile complete cu personal atestat de CCF si CECCAR, care are peste 15 ani experienta in domeniu. Scopul final este ca toti clientii nostrii sa beneficieze de cat mai multe servicii intr-un singur loc cu scopul de a economisii timp si bani.

Dorim sa ne cunoastem mai bine si pentru asta vrem sa incepem cu inceputul.
De unde numele Meraki Consulting?

Cuvantul „meraki” este din limba greaca si nu are echivalent in alte limbi, dar intelesul acestuia este de a crea valoare pentru ceilalti cu pricepere, dedicare si pasiune pentru munca ta. Altfel spus, de a pune esenta a ceea ce esti tu in lucru si astfel de a crea ceva nou si de valoare pentru tine si pentru ceilalti, cu tot sufletul, creativitatea si dragostea ta.
Noi credem ca fara pasiune si implicare activa nu putem vorbi despre calitate, iar Meraki Consulting s-a nascut tocmai din dorinta noastra de a pune in practica toata priceperea si cunoasterea de care dispunem, pentru a va oferi cele mai bune servicii externalizate din domeniul protectiei muncii si prevenirea si stingerea incendiilor din Cluj-Napoca si Slatina.
Serviciile externalizate oferite de noi in domeniul securitatii si sanatatii in munca cat si prevenirea si stingerea incendiilor sunt in conformitate cu legislatia in vigoare, astfel clientii nostrii se aliniaza la standardele recomandate de organele competente si avand o cultura in companie preventiva si sigura in asa fel sa-si protejeze angajatii pentru maximizarea productivitatii si randamentului la locul de munca.

De ce aveti nevoie de consultanta si servicii de securitate si sanatate in munca (SSM) cat si in prevenirea si stingerea incendiilor (PSI) ?

In primul rand pentru protectia si sanatatea angajatilor dumneavoastra dar in acelasi timp pentru a va alinia la normele impuse de legile 319/2006 (SSM) si 307/2006 (PSI) si de a fi in legalitate. Altfel spus, de a va proteja compania. Noi va asiguram de aceste lucruri, in timp ce dumneavoastra va puteti indrepta toata atentia spre lucurile care conteaza pentru firma dumneavoastra.
Scopul nostru final este sa va oferim servicii externalizate de cea mai buna calitate in domeniul protectiei muncii, de la intocmire documentatie si instruire periodica, pana la audit SSM si cercetare accidente de munca, dar si consultanta PSI, cu tot ce presupune aceasta.
Pentru a afla mai multe detalii despre serviciile de securitate si sanatate in munca cat si de prevenirea stingerea incendiilor oferite de Meraki Consulting, va invitam sa accesati pagina „Servicii Meraki Consulting”.
Pentru garantia serviciilor oferite societatea noastra isi asuma reprezentarea companiei dumneavoastra pe linie SSM si SU la controalele Inspectoratului Teritorial de Munca pentru Protectia Muncii si al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

Valorile firmei

 
  • Profesionalism – Dorim sa va oferim cele mai bune servicii de securitate si sanatate in munca iar pentru asta suntem mereu la zi cu noutatile din domeniu.
  • Calitatea serviciilor – Scopul nostru este sa oferim clientilor nostri servicii de calitate in domeniul protectiei muncii, de aceea lucram mereu spre acest tel.
  • Respect pentru client – Clientul nostru este stapanul nostru, de aceea credem ca respectul este ingredientul cheie in relatia cu dumneavoastra.
  • Seriozitate – Unul dintre lucrurile care ne recomanda este seriozitatea, iar aici se intelege calitatea serviciilor, promptitudinea in comunicare si respectul pentru clientii nostri.
  • Echipa dinamica – Suntem o echipa tanara si in dezvoltare, deschisa la sugestii, oportunitati si directii de dezvoltare pe viitor, atat in ceea ce priveste serviciile pe care le oferim cat si aria de acoperire.
  • Livrare la timp – Timpul este o resursa foarte valoroasa si pentru ca respectam timpul dumneavoastra, ne angajam sa finalizam la timp serviciile noastre.

Ce fac ei?

despre colaboratori
Meraki Consulting, pe langa serviciile de protectia muncii si situatii de urgenta, am ales sa venim in intampinarea dumneavoastra cu un pachet de servicii adiacente oferite de colaboratorii nostri de incredere pentru a va usura munca de a cauta alti furnizori pentru servicii precum medicina muncii si consultanta financiar contabila.
mai mult >

Cu ce va putem ajuta?

solicitati ca unul din specialistii nostrii sa va contacteze

Copyright © Meraki Consulting 2018. Webdesign by Softimpera.